fbpx

《孕婦按摩要認證?咁點揀先係好?》

Category : 懷孕中 , 懷孕前

相信大家多多少少都有按摩經驗,不過孕婦按摩同埋一般按摩到底係咪同一樣嘢呢?

簡單咁講其實係兩樣嘢㗎!因為無論按摩手法、力度都好唔同,而且孕婦有穴位禁忌,按摩時係應該避免觸碰。

所以幫孕婦按摩係一門獨特嘅專業按摩技術,唔係人人都可以幫人做,就算識做又唔一定做得好!

係現時咁多選擇情況下,到底我哋點先知道邊一間公司嘅技術水平好啲呢?

我哋又可以根據啲乜去評估一間公司好唔好呢?

要做一個最好嘅決定,您可以從呢5點去評估一吓:

 

1. 信譽度 – 公司在相關行業的資歷,擁有豐富行業經驗者較佳

 

2. 專注度 – 公司是持續、集中地發展有關項目,通過反覆實踐較能夠掌握技術

 

3. 認可度 – 公司有獲得專業資格認可,而且相關認證是達致國際級水平較佳

 

4. 培訓管理 – 透過正規的培訓及嚴謹的考核以獲取其專業資格較能提供安全可靠的服務

 

5. 地點分佈 – 分店選擇越多越方便,可免卻舟車勞頓之苦

 

BeautyMama 一直專注拓展同推廣孕婦按摩服務,早喺2011年我哋已經擁有世界知名嘅英國權威品牌 Elemis 認證我哋專業孕婦按摩技術能夠達致佢哋嘅要求同水平。

透過實證為本嘅正規培訓,確保按摩師水平同服務都能夠迎合孕婦需求。

除此之外,我哋亦多次接受傳媒訪問,去年更榮獲2大獎項「Baby-Kingdom 父母最愛孕婦按摩專門店獎」同「孕媽媽雜誌至尊媽寶品牌優秀獎」


想放鬆心情,可以試下BeautyMama 孕婦按摩,Click以下連結https://www.beautymama.com.hk/latest-offer/